пʼятницю, 18 жовтня 2019 р.

Обласний семінар на базі Новенської ЗОШ



       07.-08.10.2019р. працівники обласного відділу координації взаємодії з об'єднаними територіальними громадами Верозубова Т.Г., Верозубов О.Г., Мінакова І.В. взяли участь у тренінгу на тему: "Розвиток професійної компетентності педагогічних кадрів закладів освіти", який відбувся на базі КЗ"ЗОІППО" ЗОР. Проводила тренінг Івашньова Світлана Володимирівна, заступник директора з наукової роботи ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат педагогічних наук, доцент.
   Зміст тренінгу зосереджений на формуванні розуміння та вмінь складання індивідуальної траєкторії професійного розвитку педагогів. Набуті знання та навички під час тренінгу допоможуть в роботі з педагогічними кадрами області.
    Учасники тренінгу отримали сертифікати. 
    Після закінчення тренінгу відбувся круглий стіл з теми "Освітні запити і потреби: діагностичний інструментарій" . Івашньова Світлана Володимирівна поділилася з нами досвідом, методикою та інструментарієм проведення досліджень Київським ОІППО щодо потреб в освітніх послугах серед педагогів Київщини. 





Немає коментарів:

Дописати коментар