неділю, 29 вересня 2019 р.

Міжнародна науково-практична конференція «Демократизація та гуманізація вітчизняного суспільства:досвід україно-канадської взаємодії»

25 вересня 2019 р. на базі Запорізького національного університету відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Демократизація та гуманізація вітчизняного суспільства:досвід україно-канадської взаємодії», у якій взяла участь методист відділу координації взаємодії з об’єднаними територіальними громадами КЗ «ЗОІППО» ЗОР  Ірина Мінакова.
Велику зацікавленість викликали виступи Отто Дріджера – професора, колишнього декана факультета соціальної роботи та правосуддя Реджайнського університету, почесного доктора Запорізького національного університету, володара міжнародних та канадських премій, Романа Коваля – Голови правління ГЩ «Інститут миру та порозуміння», тренера та фасилітатора з міжнародним досвідом, медіатора CAO та MEF, Бориса Херсонського – ректора Київського інституту сучасної психології та психотерапії, психіатра, психотерапевта, президента Спілки психологів та психотерапевтів України, Флоренс Дріджер – професора Реджайнського університету, екс-директора Служби Сім’ї Реджайни, почесного доктора Запорізького національного університету, володара міжнародних та канадських премій, Людмили Романенкової – директора Запорізької обласної громадської організації «Флоренс».
         В межах конференції працювали 6 секцій: «Відновне правосуддя», «Демократизація суспільства через систему вищої освіти», «Робота з сім’ями/людьми з особливими потребами», «Історія менонітів в Україні», «Робота в громаді», «Робота з людьми похилого віку». Ірина Мінакова взяла активну участь у роботі секції   «Робота в громаді».
         26 вересня на запрошення Людмили Романенкової Ірина Мінакова відвідала свято, присвячене 15-річчю Запорізької обласної громадської організації «Флоренс», де у теплій, невимушеній атмосфері присутніх ознайомили з роботою організації.
Фотоальбом

Немає коментарів:

Дописати коментар